Попри все: Етап дзеркального розведення військ у Золотому завершився

Представники СММ ОБСЄ, зокрема і з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених заходів.

У районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області завершився етап дзеркального розведення сил і засобів з обох сторін. Спостерігачі ОБСЄ з використанням безпілотників перевірили виконання умов розведення та підтвердили його. Про це повідомив у Фейсбуці прес-центр Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Загалом впродовж 1 листопада ворог 5 разів порушив режим припинення вогню. На щастя, втрат у ЗСУ внаслідок обстрілів – немає. Попри це, штаб ООС повідомив, що "завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Представники СММ ОБСЄ, зокрема і з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених нами заходів".

"У разі загрози життю та здоров'ю бійців, загрози захоплення територій або проникнення ворожих розвідувально-диверсійних груп Об'єднані сили дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику", – наголосили в ООС.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...