Популярний футбольний коментатор назвав Соловйова "пе*ерастичною мавпою"

Володимир Соловйов назвав Василя Уткіна "психічно хворою людиною", яка "дискредитує російську державу", але навіть не підозрював, що почує у відповідь.

Російський журналіст, футбольний коментатор і блогер Василь Уткін заявив у інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, що його публічна суперечка з російським пропагандистом Володимиром Соловйовим сталася через випади Соловйова, передають Патріоти України.

Гордон запитав в Уткіна, що він не поділив "із чудовою людиною Володимиром Соловйовим". "Та нічого! Він наскочив на мене, а я дав йому відсіч. Звичайна справа. А так мені з ним нічого ділити", – відповів Уткін.

Коментатор нагадав, що конфлікт почався у квітні після ефіру програми "Паноптикум" на "Дожде", коли він висловив обурення через необхідність під час карантину залишатися вдома за власний кошт, водночас розкритикував російську владу за бездіяльність. Соловйов у відповідь назвав Уткіна "психічно хворою людиною", яка "дискредитує російську державу".

"Я сказав щось на кшталт того, що така держава мені не потрібна, вона не піклується про мене, вона не захищає моїх інтересів. Вона наказала мені [щось робити під час карантину]. Ми ж бачили стільки прикладів у цю карантинну епоху, як держави допомагали підприємцям. Я як приватний підприємець виявився абсолютно беззахисним у цій ситуації: мені треба платити зарплату співробітникам, вирішувати питання з орендою офісу, якось до того ж іще жити... Я не отримав від держави жодної допомоги взагалі. Я ж не можу сам подолати епідемію. Я для цього державу й найняв, платив їй скільки можу дорослих податків (не пам'ятаю, із якого віку, – 16 чи 18 років), щоб вона мене від цього захищала – від зовнішнього ворога, від епідемії, від чогось іще. Ось і вся позиція, я і зараз її дотримуюся. Соловйову ця позиція не сподобалася, він дуже швидко, як він уміє, перевів усе в особисту площину і дістав відсіч", – пояснив журналіст.

Гордон уточнив, чому Уткін назвав Соловйова "педерастичною мавпою". "По-моєму, пасує. Педерастія серед мавп досить-таки розвинена. Ви чули про мавп бонобо, які за нинішніми уявленнями є найближчими родичами людини? У них секс – це просто система взаємовідносин: потрахалися – привіталися, продемонстрували підпорядкування, повагу", – відповів Уткін.

Журналіст сказав, що йому складно відповісти на запитання, що йому не подобається в Соловйові. "У чому бридкість Соловйова? Якби я міг виокремити хоч один якийсь позитивний бік! Не знаю. Чому холодно, коли холодно? Зрештою, є люди, які бояться жаб, вважають їх бридкими (я ж ні, та все ж), є щось, до чого відчуваєш огиду, але зараз не можеш пояснити чому. Тут, напевно, можна пояснити чому, але навіщо? Це ж зрозуміло", – сказав Уткін.

Він зазначив, що Соловйов під час суперечки погрожував йому фізичною розправою. "Просто згори по куполу вріжу. Кажуть, ти високого зросту. Нічого – я дістану. Одним ударом тебе загну. Пильнуй, озирайся на всі боки", – заявив Соловйов у відеозверненні до Уткіна у квітні.

"Цей самий підготовлюваний напад на мене, якого так і не сталося. Він показував, як мене вдарить, як він мене перекине, а потім показував якісь танці з вовками, як він займається бойовими мистецтвами на своїх коротких ніжках, – прокоментував Уткін погрози Соловйова. – У футболі є термін, який вдало описує фігуру Соловйова. Я почув це слово вперше від видатного тренера, сподвижника [українського тренера Валерія] Лобановського Юрія Морозова. Ми познайомилися тоді, коли в "Зеніті" починали грати [Андрій] Аршавін, [Олександр] Кержаков та інші. Я завжди вважаю, що краще поставити дурне запитання, щоб дістати відповідь, і далі не бути дурнем. Кержаков, по-моєму, забивав не дуже багато, коли опинився в "Зеніті", і я запитав у Юрія Андрійовича: "Чому ви вважаєте, що він крайній нападник? Чому ви вважаєте, що він заграє в цій позиції?". І Морозов, по-старечому прицмакуючи, сказав: "Подивися на Кержакова і зверни увагу, що до нього у штрафний майже не можна підійти. Він дуже добре накриває м'яч, зокрема в русі. А все чому? Тому що, Васю, він низькосракий". Низький центр ваги, він же срака".

Уткін сказав, що така особливість була й у німецького футболіста, колишнього нападника "Баварії" і збірної Німеччини Герда Мюллера. "У цьому, як багато хто говорить, була запорука його [успіху], його не можна було зрушити з місця. Низькосракий – якби я згадав [це слово] тоді [під час публічної суперечки із Соловйовим], я б подарував його як епітет Володимирові Рудольфовичу. Тому що він дійсно дуже низькосракий", – сказав коментатор.

Джерело: Гордон

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...