Популярний у 90-х російський актор заявив, що був готовий "в’їхати у Крим на танку" для підтримки окупації

12 березня 2014 року актор Ігор Угольников підписав звернення діячів культури Російської Федерації на підтримку політики Путіна щодо України і Криму.

Російський актор, режисер і телеведучий Ігор Угольников заявив, що у 2014 році був готовий "в’їхати у Крим на танку" для підтримки окупації. Про це він сказав в інтерв’ю YouTube-каналу Юрія Дудя, передають Патріоти України.

"Я безумовно підтримав Крим (незаконну анексію Росією), і якби було треба, то сам туди поїхав би - на танку або всередині, якщо потрібно було б комусь щось пояснювати", – заявив Угольников.

Ігор Угольников - що відомо про актора

Угольников відомий як кіноактор і ведучий програм "Оба-на!", "Оба-на! Угол-шоу", "Доктор Угол" і "Добрый вечер" в першій половині 1990-х років.

2 липня у українському Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстрували кримінальне провадження щодо російських 60 артистів, які виступали в окупованому Криму. Серед них був і Угольников.

Член комісії щодо ЗМІ Центральної ради прихильників "Єдиної Росії".

12 березня 2014 року підписав звернення діячів культури Російської Федерації на підтримку політики президента РФ Володимира Путіна щодо України і Криму.

23 січня 2018 року підписав звернення до міністра культури Володимира Мединського з вимогою юридичної перевірки і заборони показу в кінотеатрах фільму "Смерть Сталіна".

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...