Популізм чи реалізм? "Голос" розкритикував Зеленського через злиття двох міністерств

Фракція "Голос" вважає, що об'єднання міністерств з питань ветеранів та тимчасово окупованих територій створює додаткові проблеми для ветеранських спільнот, зазначають Патріоти України.

"Голос" закликає уряд та більшість переглянути рішення щодо об'єднання міністерств з питань ветеранів та з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України", - йдеться у заяві фракції.

Рішення, ухвалене під час поспішного і непрозорого формування Кабінету міністрів, уповільнить роботу над вирішенням проблем ветеранської спільноти".

Так нардепка партії "Голос" Леся Василенко зазначила, що створення міністерства давалося величезними зусиллями. За її словами, рішення про об'єднання міністерств відкидає Україну на кілька років назад, бо тепер працівники двох новостворених інституцій займатимуться адміністративними питаннями, а не проблемами ветеранів, переселенців, та громадян які залишились на окупованих Росією територіях.

У "Голосі" вважають, що адміністративні та бюджетні питання міністерств та їх працівників стануть першими викликами і для міністра Оксани Коляди.

Фракція Святослава Вакарчука переконана, що у таких умовах міністерство розпочне роботу над вирішенням проблем ветеранів не раніше середини 2020 року.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...