Попутно пришили "брехню на брата Єрмака": Справу про "фак" нардепа Лероса президенту Зеленському та його "адміністратору" ДБР направило до суду

Нардепу загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

Справу нардепа Лероса направлено в суд - ДБР

Державне бюро розслідувань у понеділок, 10 січня, направило в суд справу щодо народного депутата Гео Лероса. Його підозрюють у хуліганстві й умисному невиконанні судового рішення, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ДБР.

"Слідчі ДБР у рамках розслідування у кримінальному провадженні встановили, що 4 листопада 2021 року народний обранець, виступаючи з парламентської трибуни, образливо висловився щодо вищих посадових осіб держави. В іншому епізоді слідчі встановили, що 11 серпня Київський апеляційний суд визнав недостовірною та такою, що порочить гідність і ділову репутацію, інформацію, поширену депутатом 29 березня 2020 року на його сторінці в одній із соціальних мереж", - йдеться в повідомленні.

Суд зобов'язав Лероса спростувати поширену інформацію на своїй сторінці в соцмережі. Втім, як зазначили у відомстві, нардеп "навмисно не виконав рішення суду".

Гео Леросу загрожує штраф від 500 до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, раніше Лерос заявив, що знайшов у власному авто пристрій для стеження. Нардеп опублікував фотопристрій, яке нібито було прикріплене до днища його автомобіля.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...