"Пора действовать группами в глубине Украины": Російський військовий експерт дав пораду найманцям "ЛДНР"

Члени НЗФ «ЛДНР» нібито повинні почати широкомасштабну партизанську війну в тилу України. Про це в ефірі телеканалу «Росія 1» заявив російської військовий експерт Семен Багдасаров, передають Патріоти України.
Так званий експерт зазначив: «Нужно действовать диверсионно-разведывательными группами. Силы Донбасса не действуют. Я спросил у сведущего человека — а почему вы не действуете? Это же эффективный инструмент, который разрешен военным правом. Он ответил, что, оказывается, это есть в Минских соглашениях. Тогда вопрос, почему силы Донбасса этого не делают, хотя у них есть такая возможность. Нужно действовать на достаточной глубине территории Украины, сейчас уникальная ситуация, можно наносить удары по силам Украины, по местам дислокации, железнодорожным узлам и всему, что снабжает ВСУ в зоне конфликта».

При цьому він висловив думку, що «ЛДНР» пора відмовлятися від «ролі тих, кого б'ють» і «діяти групами»: «Пора действовать этими группами, чтобы завтра горела земля на достаточной глубине. Я думаю, что на Донбассе есть люди, которые соответственно подготовлены и прекрасно знают местность. Необходимо начать тотальную партизанскую войну в глубине обороны».

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...