"Пора эту сволочь прорежать": Топ-пропагандист Кремля влаштував істерику через "нахлібників-нероб" кримчан

Російський теле пропагандист Володимир Соловйов жорстко розкритикував "ненажерливий" та "невдячний" Крим, в котрому, за його словами, давно треба влаштувати "виховні" репресії, зазначають Патріоти України. Так у програмі "Повний контакт" радіостанції "Вести FM" він заявив, що на півострові занадто високі ціни, несумірні з рівнем інфраструктури і сервісу. Він також назвав місцевих жителів "сволотою".

"Смотришь цены в Крыму, Сочи — и возникает вопрос: вы вообще в своем уме?… В Турции в разы дешевле, в Италии дешевле, всюду в мире дешевле. Вы что, оборзели? За счет чего такие цены просите, вы что, вдруг все резко готовить научились? Вы что, теперь понимаете, что такое сервис? Вы построили инфраструктуру замечательную? Вы навели чистоту? Перестали срать в море, канализацию туда перестали тянуть? С чего вы охренели? Ааа, спрос — предложение — рынок, ну понятно", – різко висловився пропагандист.

За його словаму, щоб в Криму було добре, потрібно "все строить по разумным ценам", "бить по рукам" тих, хто краде бюджетні гроші, а також ввести на півострів дивізію імені Дзержинського (елітний пдрозділ особливо надійних Кремлю військ з часів СРСР. - Ред.) і "проредить" шкідників.

"Аэропорт (новий термінал міжнародного аеропорту "Сімферополь". - Ред.) – красавец, мост построили. Пахать не пробовали еще и там?" – звернувся Соловйов до жителів окупованого Кримського півострова.


тех, кто ворует бюджетные деньги, а также ввести на полуостров дивизию имени Дзержинского (Дивизия войск национальной гвардии России. — Ред.) и "проредить" вредителей.

"Аэропорт (новый терминал международного аэропорта "Симферополь". — Ред.) — красавец, мост построили. Пахать не пробовали еще и там?" — обратился Соловьев к жителям оккупированного Крымского полуострова.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...