Поранена сама попросила показати світу її обличчя: Під час бомбардування окупантами Харкова постраждала фармацевт (фото)

Під час бомбардування центру Харкова 2 березня постраждала фармацевт мережі аптек "911" 47-річна Ніна Жук. Вона вийшла на роботу в аптеку, що знаходилась у будівлі Палацу праці. Про це повідомили на офіційній сторінці аптеки "911" у Facebook, передають Патріоти України.

"Ніна Олександрівна Жук — фармацевт нашої мережі аптек. Під час бомбардування центральної частини Харкова отримала серйозні травми обличчя. Попереду на неї чекає тривала реабілітація і не одна операція. Ніна дала згоду на публікацію фото, щоб світ знав, у яких умовах працюють фармацевти. Вони ризикують своєю життям, допомагаючи іншим", - зазначили в аптеці "911".
Як повідомила маркетолог аптечної мережі "911" Юлія Клименюк, того дня внаслідок бомбардування центру Харкова, крім Ніни Жук, постраждали ще двоє співробітників та клієнт аптеки. 18 березня Ніну Жук виписали з лікарні, проте на неї чекає тривала реабілітація.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...