Поранені дві журналістки: Окупанти повторно вдарили по Запоріжжю, коли там працювали рятувальники (відео)

Країна-агресор РФ завдала повторного удару по Запоріжжю у п’ятницю, 5 квітня, коли на місці працювали поліція, рятувальники та журналісти. Поранення дістали двоє журналістів. Про це повідомило Суспільне, передають Патріоти України.

Як зазначило Суспільне, були поранені двоє журналістів Укрінформу та 1+1. Вони фільмували наслідки попереднього удару РФ та спілкувалися з пораненими.

Агентство Укрінформ повідомило, що постраждала власкор видання Ольга Звонарьова. Вона дістала поранення ноги та знаходилася в операційній.

В 1+1 повідомили, що постраждала журналістка ТСН Кіра Овес. Разом із ще однією журналістою вона потрапила під другий удар РФ, який окупанти завдали по то ж місці.

У поліції зазначили, що РФ спершу вдарила трьома ракетами по території Запоріжжя, а за деякий час здійснила повторний удар ще двома ракетами. Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілу РФ Запоріжжя вдень 5 квітня загинули три людини. Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявляв, що наразі відомо про 13 поранених, четверо з яких у важкому стані. Також пошкоджено три багатоповерхівки, будинки у приватному секторі, гуртожиток і торговельний заклад.

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...

РПЦ то вже не християнське об'єднання: Богослови з усього світу написали лист із пропозицією засудити патріарха Кирила за ідеологію "русского міра", - Филипович

субота, 27 липень 2024, 18:30

Релігієзнавиця, докторка філософських наук, професорка Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України Людмила Филипович зазначила, що РПЦ ґрунтується не на християнських положеннях, а на ідеології "русского міра". Про це вона сказала в етері теле...