Поранених окупантів відправляють на лікування подалі від їхнього місця проживання, - Роман Цимбалюк

Поранених російських окупантів відправляють на лікування до госпіталів подалі від їхнього місця проживання. Росіяни часто самі завдають собі травм, що потрапити додому. Командування військових частин намагається підняти моральний дух солдатів і зупинити цю тенденцію. Про це пише журналіст Роман Цимбалюк у Telegram, передають Патріоти України.

"Однак, розмови про "неонацистів" і необхідність "захистити країну від Заходу", що настає, перестають працювати. У зв'язку з цим було ухвалено рішення припинити відправлення військовослужбовців на лікування до районів пунктів постійної дислокації", - пише він.

Це рішення не зупинило військовослужбовців від завдання самоушкоджень. Вони будь-яким чином намагаються вибратися з України.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....