Поранених вивозили КамАЗами: Під Мелітополем знищено базу окупантів

2 лютого, у селищі Новобогданівка Мелітопольського району Запорізької області знищено нафтобазу, на території якої окупанти розмістили військову техніку та особовий склад. Про це в ефірі телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Безумовно, на тій нафтобазі пального не було, бо рашисти його давно вкрали. Однак вони там зберігали техніку і особовий склад", - зазначив він. За інформацію Федорова, втрати окупантів в наслідок вибухів становлять сотні поранених. Зокрема, як заявляє мер, до однієї з установ, яку вони раніше захопили та організували там госпіталь, привезли вісім КамАЗів з пораненими. "Тобто це сотні поранених, яких вони насипом привезли (зі знищеної нафтобази), – заявив мер.

Водночас, за його словами, попри величезні втрати ворог постійно поповнює людські ресурси. "І, наприклад, вчора місцеві жителі на території селища Михайлівка бачили приблизно 1,5 тис. "вагнерівців", яких завезли на територію нашого району", – додав Федоров.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 10:56

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України. За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці щ...