Поразка на війні для диктатора закінчується загибеллю: Піонтковський нагадав про головний страх Путіна

Російський диктатор Володимир Путін вже розуміє, що похід його армії на Київ, Одесу чи Львів - неможливий. Таку думку в ефірі "24 каналу" висловив відомий російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Він вважає, що путінська армія ні на що не здатна, крім невеликих наступів на Донбасі, де зараз сконцентрована вся міць його армії.

"Те, що сталося з лівійським диктатором Каддафі мало вирішальний ефект на зовнішню політику Путіна. Перш за все в Сирії. Навіщо він поліз туди? "Рятувати" Асада, тому що в його хворій свідомості там була змова. Єдиний план, який зараз є (у Путіна – Главред), можливо, захопити ще якесь містечко до того, як в повному обсязі прибуде західна зброя. А тоді знову мобілізувати всю свою агентуру", - розповів експерт.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...