Поразка Путіна неминуча: У Кремлі почали готуватися до боротьби за крісло президента РФ, - Гудков

Колишній депутат Держдуми РФ, російський опозиційний політик Дмитро Гудков заявив, що російські силові структури почали нарощувати сили, у країні створюється все більше приватних військових компаній. Російські еліти готуються до боротьби за місце очільника Росії після відходу Володимира Путіна, передають Патріоти України.

"Путін ні про якого наступника точно не думає, він хоче залишитися при владі після 2024 року, якщо можна на 6 років, якщо можна на 12. Знаємо, що у Путіна все йде за планом, думаю, що і його президентські терміни підуть за точно таким же планом війни, яку той планував виграти за 7 днів", – розповів Гудков в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Водночас, за його словами, лідери західних країн згуртувалися у своїй підтримці України, і стали більш рішучими. Свідченням цього є, зокрема, передача Києву бойових танків, а також обговорення надання сучасної авіації.

"Позиція Заходу змінилася навіть у тих країнах, де досить обережно завжди ставилися до конфлікту з Росією. Я так розумію, що військова поразка Путіна – це питання вирішене, все залежить тільки від того, коли це станеться. І, на мій погляд, саме військова поразка може стати таким важливим каталізатором майбутніх політичних процесів всередині Росії", – продовжив він.

Гудков зазначив, що кремлівські еліти вже усвідомили, поразка Путіна неминуча. Тому в Росії вже думають про можливого претендента, який очолить Росію після Путіна.

"Цілком очевидно, що боротьба відбуватиметься між силовиками, причому різними силовими відомствами. Тому усі угруповання навколо Путіна зараз займаються тим, що нарощують власні сили. Наприклад, формуються ПВК. У разі ослаблення ролі держави та ролі державних інститутів зростає роль приватних армій. І цілком очевидно, що вони братимуть участь у боротьбі за роль глави держави після Путіна", – підсумував Гудков.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...