"Порятунок комунізму": Росіяни зняли похабну та дурнувату рекламу з напівоголеними дівчатами (відео)

В Курську зняли паскудну рекламу на тему "порятунку комунізму". Ролик демонструє, як напівоголені дівчата витягують з води червоний прапор СРСР. Рекламу створили представники курського відділення "комуністів Росії", повідомляють Патріоти України.

На відео присутні панянки-рятувальниці в плавальних костюмах. Образ явно списаний з головних героїнь американського серіалу "Рятувальники Малібу", які носили червоні облягаючі костюми.

У ролику демонструється, як дівчата сидять на пляжі і бачать у воді червоний прапор СРСР. Вони кидаються його рятувати, витягують з води і кажуть: "Ми врятуємо курський комунізм".

Творці реклами не врахували, що в Радянському Союзі засуджувалися навіть короткі спідниці. А в ролику робляться акценти на окремих, напівоголених частинах тіла дівчат, наприклад, сідницях.


Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...