"Порошенко для нас більший політичний ворог, ніж Зеленський", - голова партії "Голос" Кіра Рудик визначилась з пріоритетами

Катастрофічне падіння рейтенгів штовхає "Голос" на самовбивчу для патріотичного середовища війну з провідною проукраїнською партією держави.

Голова партії "Голос" Кіра Рудик заявила, що п'ятий президент України Петро Порошенко для їхньої політсили більший ворог, ніж нинішній глава держави Володимир Зеленський зі своїми "слугами". Про це політична спадкоємиця Вакарчука заявила в інтерв'ю "Українській правді", зазначають Патріоти України.

За словами Рудик, "Європейська Солідарність" і "Голос" говорили про те, що "є якісь моменти, в яких опозиційні сили повинні працювати разом".

"Є речі, в яких ми можемо працювати разом - питання Росії, питання війни, питання наїздів на українську мову. Абсолютно точно в нас тут позиція дуже схожа. Питання корупції - тут ми відразу "оп" і розходимося, питання Авакова - ми відразу "оп" і розходимося", - пояснила голова партії.

У той же час, відповідаючи на питання, хто для них більший політичний ворог - Зеленський чи Порошенко - Рудик сказала: "Порошенко... Тому що Зеленський не намагається нас так сильно "обійняти", як "Європейська Солідарність". Ну, тобто показати - так це ж просто наша частина".

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...