"Порошенко до такого не зміг би додуматися!": Скабєєва вступилася за Шарія та "накинулася" на Зеленського

Одіозна ведуча державного телеканалу "Росія 1" Ольга Скабєєва заступилася за українського блогера і лідера "Партії Шарія" Анатолія Шарія, який став фігурантом справи СБУ. Із заявою вона виступила на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

Пропагандистку обурило повідомлення СБУ про те, що Шарій завдав "шкоди національній безпеці України в інформаційній сфері... на замовлення іноземних структур". Вона накинулася з обвинуваченнями на українського президента Володимира Зеленського. "Ось що значить креативщик на посаді президента. Порошенко до такого не зміг додуматися", - написала Скабєєва.

Гостро вона відреагувала і на ролик СБУ, в якому показали, як Шарій в ефірі її програми "60 хвилин" озвучував антиукраїнську пропаганду. "Нове слово в кримінально-процесуальній практиці України! (...) Це, мабуть, і вся доказова база. Вогонь ваще!" - зазначила Скабеева.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...