Порошенко подав у суд на Гордона, який назвав його російським агентом: "Лиса гадалка" пророкує кінець політичної кар'єри п'ятого президента, в чому розраховує на поміч ФСБ

Одіозний телеведучий та новий друг Зеленського збирається викрити Петра Олексійовича, запитавши у ФСБ РФ(!), чи був Петро Олексійович Порошенко агентом КДБ СРСР. Як то кажуть, з доказовою базою записного порохофоба все зрозуміло

Порошенко

П'ятий президент України Петро Порошенко начебто може піти з політичної сцени України через судовий розгляд із засновником інтернет-видання «Гордон». Таке в етері телеканалу «Україна 24» заявив сам Дмитром Гордоном, зазначають Патріоти України.

Гордон наполягає, що кінець політичної кар'єри п'ятого президента настане, оскільки в суді з'ясується, чи є Петро Порошенко агентом російських спецслужб.

Суд має бути відкритим. Сайт «Гордон» збирається вести прямі трансляції суду, відеотрансляції. Новини із залу суду будуть висвітлюватися у ЗМІ.

«Звичайно, це буде кінець кар'єри Петра Олексійовича. Кінець повністю політичної кар'єри Петра Олексійовича Порошенка. І приємно, що я до цього докладу руку», — демонструє впевненість Гордон.

За словами порохофоба, з його боку у суді будуть давати свідчення про «змову української влади» з президентом РФ Володимиром Путіним. Свідчити нібито будуть «топові люди, представники вищої ланки спецслужб».

Крім того, Гордон підкреслив, що попросить суд направити спеціальний запит у Федеральну службу безпеки РФ, в якому попросить дати відповідь: чи був Петро Олексійович Порошенко агентом КДБ СРСР.

Журналіст вважає, що в біографії п'ятого президента України є факти, які побічно можуть про це свідчити. Він вважає, що досить вдала кар'єра Петра Порошенка, який навчався у Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ), попри тюремне ув'язнення його батька, викликає масу питань. Гордон також нагадав, що в радянські роки у Київському інституті міжнародних практично всіх студентів вербував КДБ.

Гордон також додав, що в ЗМІ з'явилася копія листа Петра Порошенка від 2007 року на ім'я голови ФСБ Росії, де він давав зобов'язання не працювати проти Російської Федерації.

«Ця публікація в ЗМІ не повинна була пройти повз СБУ, вона повинна була дати правову оцінку цьому», — переконаний журналіст.

Журналіст також згадав Липецьку кондитерську фабрику Порошенка, яка під час війни з Росією платила податки у бюджет країни-загарбника. А сам п'ятий президент нібито отримував мільйонні прибутки від торгівлі в РФ.

Нагадаємо, після 40 днів з моменту смерті харківського мера Геннадія Кернеса, Дмитро Гордон опублікував інтерв'ю з ним, яке було записано ще до анексії Криму та російської агресії на Донбасі.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...