Порошенко повертається в Україну і обіцяє пояснити Зеленському, що таке держзрада зі всіма "зеленими зашкварами" - здача території ворогу, "вагнергейт", купівля російського вугілля та електрики

Справжня державна зрада це розведення військ після понад п’яти років війни, “злив” усіх даних щодо спецоперації із затримання “вагнерівців” самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку і купівля російського вугілля на восьмому році війни, зазначають Патріоти України.

Про це у своєму відеозверненні заявив п’ятий Президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко.
У відповідь на чергову підозру сфальсифіковану за вказівками Банкової, він заявив, що готовий поговорити про державну зраду з чинним президентом України.

“Ми поговоримо, як тільки я повернуся, про державну зраду і про сприяння у фінансуванні тероризму. Хто є державний зрадник: той, хто разом з українськими Збройними силами у 2014 році звільнив дві третини окупованого Донбасу – чи той, хто через підписання розведення військ віддав ворогу нашу землю? Той, хто надав наказ і санкціонував десятки операцій, які ліквідували окупантів, ворогів України – чи той, хто зливає Лукашенку і Путіну спецоперацію української розвідки”, – запевнив п’ятий Президент України.

Той, хто забезпечив з 2014 року енергонезалежність держави, вигравши 4 мільярди у російського “Газпрому” і припинивши купівлю російського газу і російської електрики – чи той, хто на колінах випрошує у Путіна газ і вугілля і купує в Лукашенка електричну енергію? Той, хто як Зеленський, купив на три мільярди доларів за два роки російського вугілля і вугілля з ОРДО-ОРЛО?”
Петро ПорошенкоП’ятий Президент, лідер партії Європейська Солідарність


$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: