​Порошенко розповів, чи балотуватиметься на новий президентський термін, та свої політичні пріоритети

Наступні вибори президента в Україні мають пройти 31 березня 2024 року.

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко розповів, чи планує балотуватися на наступних президентських виборах, зазначають Патріоти України. Про це він заявив в кулуарах програми "Свобода слова Савіка Шустера" у п'ятницю ввечері.

"Про це має задумуватися український народ. Знаєте, президент - це криза кар'єрного росту, ти вже всім був. І моя мотивація - не є посади, моя мотивація - зберегти та розвинути ті величезні реформи, той рух, ту швидкість, які набрала Україна в русі до НАТО та Євросоюзу", - сказав Порошенко, відповідаючи на питання журналіста.

Порошенко зазначив, що чи балотуватиметься він в президенти на наступних виборах буде залежати не від нього.

"Це буде залежати не від мене, а від людей. Тоді, коли люди звернуться, я прийму рішення. Зараз я такого рішення не прийняв", - сказав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...