Порошенко у Львові вшанував пам’ять Василя Сліпака та дав клятву на його могилі (фото)

Колишній президент пообіцяв зробити все, щоб Україна була незалежною, європейською державою.

Петро та Марина Порошенки у Львові на Личаківському цвинтарі вшанували пам’ять загиблого всесвітньо відомого оперного співака та добровольця Василя Сліпака. Про це політик написав у Facebook, передають Патріоти України.
«Рівно три роки тому загинув Василь Сліпак. Сьогодні ми з Мариною та батьками Василя – Надією Василівною та Ярославом Володимировичем – на Личаківському цвинтарі біля могили їх сина. Ми поминаємо не просто Героя України, символа нації, ми поминаємо українця, який продемонстрував, який сильний український народ», – написав Порошенко.
Він зазначив, що зробить все, щоб Україна була незалежною, європейською державою. «Такою, про яку мріяв Василь, за майбутнє якої віддав життя. Низький уклін батькам Василя Сліпака, за те, що виховали великого сина свого народу, на прикладі якого виховуватимуться покоління українців», – додав Порошенко.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...