Порошенко визнав поразку на виборах, але не йде з політики. Подробиці

"Подзвоню Зеленському!" Порошенко визнав поразку на виборах

Чинний президент України Петро Порошенко визнав поразку на виборах і заявив, що готовий зателефонувати і привітати свого опонента Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

Про це він заявив після оголошення результатів Національного екзит-полу за підсумками другого туру виборів президента-2019. "Ніколи не здавайся", – чую я зараз, коли бачу результати екзит-полів. І ці результати дають мені підставу зателефонувати опонентові і привітати його з перемогою, як прийнято у цивілізованих країнах", – сказав Порошенко.

"Я залишаю посаду президента країни з наступного місяця. Так вирішила більшість українців, і я приймаю це рішення", – підкреслив нинішній глава держави.

При цьому Порошенко запевнив, що залишиться в політиці і буде і далі боротися. "Я піду з офісу президента, але я не йду з політики. Я залишуся в ній, щоб захистити ті перемоги, яких ми добилися", – сказав він.

"Подзвоню Зеленському!" Порошенко визнав поразку на виборах

"Подзвоню Зеленському!" Порошенко визнав поразку на виборах

Поділитися
зображенням
3/3

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні закінчився другий тур виборів президента України, і після закриття виборчих дільниць Національний екзит-пол оприлюднив попередні ітогі.

Згідно з ними, станом на 18:00 діючий глава держави Петро Порошенко набрав 25,3% голосів, а Володимир Зеленський - 73,2%. Ще 1,5% виборців викреслили обох кандидатів або зіпсували бюлетень.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...