Порошенко за тиждень після скандалу звільнив Свинарчука. Зеленський вже два тижні захищає Татарова, - Шабунін

Володимир Зеленський дуже любить підкреслювати свою відмінність від Петра Порошенка. Наразі він показав її наочно.

Порошенко за тиждень після скандалу звільнив Свинарчука (Гладковського). Зеленський вже два тижні захищає Татарова», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова правління громадської організації «Центр протидії корупції» Віталій Шабунін, інформують Патріоти України.

Мало того, що його не звільнено, президент продовжує рятувати Татарова від підозри НАБУ, а також допомагає йому комунікаційно та політично. «Особисте рішення Зеленського відмазувати Татарова - це постріл і собі, і країні в голову.

І мотивація президента, як на мене, не має особливого значення:

- він просто не розуміє, що відбувається (я в це не вірю);

- корупційний злочин підлеглого для нього не проблема;

- він вважає Татарова незамінним.

“Какая разніца” (тм)!?

Будь-який з цих мотивів свідчить про те, що Зеленському плювати як на закон і справедливість, так і на довіру українців, які повірили у “переможемо корупцію”.

На голови останнім Офіс Зеленського вчора, пробачте, випорожнився наступними офіційними повідомленнями: “Олег Татаров провів зустріч з членами робочої групи з питань реформування кримінальної юстиції...», - завершує Шабунін.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...