​Порошенко заявив, що новий президент США надасть Україні такі необхідні ЗРК Patriot (відео)

Незважаючи на те, хто переможе на президентських виборах в США, Україна може розраховувати на потужну підтримку американців, в тому числі і в питаннях оборони. З такою заявою виступив Петро Порошенко увечері 6 листопада на ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера", зазначають Патріоти України.

П'ятий президент запевнив, що для України немає різниці, здобуде перемогу на виборах президента США республіканець Дональд Трамп або демократ Джозеф Байден. "Ключова позиція, (...) що ми повинні цінувати відносини з Америкою як стратегічним партнером", - підкреслив екс-президент.

Він зазначив, що на тлі російської агресії Україна має велику підтримку обох партій США - і республіканської, і демократичної. Це Порошенко назвав "дивним єднанням" влади США, яке не знищити. Крім того, політик звернув увагу, що на нинішніх виборах в Конгрес США були переобрані великі друзі України.

"Зараз новий президент дасть нам зброю, безпілотники. Ми можемо провести переговори і придбати зенітно-ракетні комплекси Patriot, ми можемо нарешті не дати зупинити реформи і отримати фінансування для нашого руху в ЄС і НАТО", - сказав Порошенко.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...