Порошенко заявив, що сьогодні вночі дуже погано спатимуть прокурори, слідчі, татарови, смирнови, портнови і решта камарильї Зеленського

П'ятий президент і народний депутат Петро Порошенко, якого підозрюють у державній зраді, заявив, що колишній заступник голови Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов і чинні заступники керівника Офісу президента Володимира Зеленського "погано спатимуть".

Про це заявив в ефірі телеканалу "Україна 24" в неділю ввечері, зазначають Патріоти України.

На запитання "Чи заснете ви цієї ночі?" Порошенко відповів: "Я спатиму, як дитина. В мене немає жодних проблем зі сном. Думаю, що дуже погано спатимуть ці всі прокурори, слідчі, татарови, смирнови, портнови і вся ця камарилья пана Володимира Олександровича, яка влаштувала цю надзвичайно недобру для України справу".

Сказав, що прилітає в Україну завтра, "бо початок політичного сезону". "Володимир Олександрович нарешті припинив відпочинок у горах", - заявив.

Також сказав, що найближче оточення Зеленського виходило на членів його команди і "наполегливо радило, що вони з розумінням поставляться до того, якщо я прийму рішення залишитись в Європі й просили наголосити на своїх умовах".

Перед цим на брифінгу у Варшаві Порошенко назвав Зеленського "архітектором" справи проти нього, а замовником - олігарха Ігоря Коломойського.

"Архітектором моєї справи є пан Зеленський, який дає вказівки, організовує і несе за це відповідальність. Замовником виступає пан Коломойський, я це стверджую авторитетно – як помста за Приватбанк (у грудні 2016 року уряд націоналізував Приватбанк. Щоб утримати його діє­здатним, держава вклала 155 млрд грн. Коломойський і Геннадій Боголюбов були власниками банку. - Gazeta.ua).

Зеленський, Коломойський, Татаров, Симоненко, і це все одна… Зеленського я бандою не називаю поки що, але решта – це все одна банда", - сказав.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...