"Портнов звинувачує у держзраді і Зеленського": Адвокат Порошенка прокоментував відкриття нової справи

Члени Нормандського саміту, де Україну представляла команда Зеленського, заявили про свою відданість повній імплементації Мінських домовленостей, тобто вони підтримали "злочин Порошенка".

Запит проти Зеленського Портнов теж готує вже? Фото: Українська правда.

Адвокат п’ятого президента Ігор Головань відреагував на кримінальне провадження про держзраду Петра Порошенка, яке відкрило Бюро розслідувань за запитом екс-посадовця часів Віктора Януковича, адвоката Андрія Портнова, передають Патріоти України.

"Портнов і Труба намагаються оголосити державною зрадою мінські домовленості. Домовленості, завдяки яким агресію РФ вдалося зупинити, проти Росії були введені міжнародні санкції, а Україна отримала час і можливість для побудови нової армії, яка здатна завдати могутніх втрат ворогові. І їм байдуже, що звинувачують вони не стільки п'ятого президента Порошенка, скільки президента Зеленського і всю його команду переговорників…", - написав адвокат у своєму блозі.

Головань послався на комюніке за результатами зустрічі в Парижі. У ньому члени Нормандського саміту, де Україну представляла команда Зеленського, заявили про свою відданість повній імплементації Мінських домовленостей.

Нагадаємо, що Портнов у своєму Телеграм-каналі 10 грудня розмістив копію відповіді ДБР на його ім'я. З неї випливає, що Портнов звернувся в ДБР з приводу можливої держзради Порошенка в ході підготовки і проведення 11 і 12 лютого 2015-го переговорів по змісту документа "Комплекс заходів, спрямованих на виконання мінських угод".

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...