"Поруч кордон НАТО. Звідки був запуск?": Соловйов влаштував істерику через атаку на Псков і розмріявся "стерти Прибалтику" (відео)

Пропагандист Володимир Соловйов не на жарт розійшовся в істериці через атаку безпілотників у російському Пскові. Так, в ударах по військовому аеродромі він звинуватив країни НАТО. Про це пропагандист заявив у ефірі своєї передачі "Полный контакт". Також Соловйов розмріявся "стерти Прибалтику", передають Патріоти України.

Таку істерику в пропагандиста викликала нещодавня атака у ніч із 29 на 30 серпня по військових об'єктах у Пскові. На військовому аеродромі "Хрести" внаслідок ударів БПЛА було знищено два літаки Іл-76 та ще чотири повітряних судна було пошкоджено.

Так, у своїй програмі неадекватний пропагандист заявив, що нібито Псков атакували країни НАТО та в істериці зажадав "знищення Прибалтики". "Розбиймо на низку очевидних запитань. Псков – це ж поруч кордон НАТО. Звідки був запуск? З України, чи що? Ага, звісно. З території Прибалтики? Стерти з лиця землі Прибалтику", – заістерив Соловйов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...