"Поруч руїни, і трупи спливають": Окупанти закликають приїжджати на відпочинок біля руїн Маріуполя

Курортне містечко Сєдово, яке знаходиться під окупацією "ДНР", поруч зі зруйнованим Маріуполем, живе своїм життям, передають Патріоти України.

Окупанти цинічно продовжують себе вести і стали зазивати відпочиваючих, незважаючи на те, що знаходиться він зовсім недалеко від зруйнованого Маріуполя. Нещодавно селище і зовсім закрили, так як тих, хто працював на КПП курорту, забрали на війну, але "еліту" все одно пускають.

Незважаючи на заборону в'їзду, місцеві жителі пропонують "доступ до моря" і житло в приватному секторі. Цікаво, що оголошення про здачу житла для курортників і далі спливають в місцевих Telegram-каналах, хоча місто офіційно і закрили з 1 червня по 1 липня.

Причина тому, нібито через труднощі з організацією реєстрації в'їжджають на блокпосту (саме так, в'їзд в Днрівський курорт був за перепустками і раніше).

"Особовий склад, який займався цією роботою в минулі роки, зараз задіяний на Маріупольському напрямку. Для проведення заходів з фільтрації громадян з "звільнених територій", - повідомили в місцевому пабліку. Втім, як пишуть в мережі "самок ментів" погрітися на пляжі все ж пускають. У мережі жартують, що для росіян відпочинок, коли поруч спливають трупи - в межах норми.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...