"Порушники перемир'я поїхали слухати Кобзона": ЗСУ показали знищення позицій найманців "Востока" (відео)

Захисники уточнили, що у ролику зафільмовано вогонь у відповідь.

У мережі з'явилося відео з моментом знищення позицій батальйону російських терористів "Восток" на Донбасі. Кадри оприлюднила на своїй сторінці у Facebook бойова група К-2 54 ОМБр ЗСУ, передають Патріоти України.

Захисники уточнили, що у ролику зафільмовано вогонь у відповідь. Він вівся зі зброї, калібр якої не перевищує 73 мм. "Десь на теренах Донецької області був собі опорний пункт, де службу несли "браві" вояки з "Востока", який заснував Саша Ходок. Служили вони не дуже мирно, вели вогонь по наших позиціях з різного виду озброєння, чим робили немало клопоту нашим хлопцям", – зазначили українські воїни.

За їхніми словами, розвідники деякий час вели спостереження за цією позицією різними способами, і в один із днів було завдано вогневого удару у відповідь із незабороненого виду озброєння.

"Результат ви бачите самі. За розвідувальними даними, декілька "бравих" вояк "захисників русского міра" поїхали слухати Кобзона. Слава Україні!!!" – написала бойова група К-2.

Крім того, вона анонсувала нові ролики зі знищенням укріпрайонів російських найманців, їхньої військової техніки, ліквідацією особового складу незаконних збройних формувань та зі снайперською роботою.

Все відчутніше: Удари України по російських НПЗ роблять те, чого не зробили санкції Заходу, - Foreign Affairs

середа, 8 травень 2024, 15:59

Сили України від жовтня 2023 року завдали щонайменше 20 ударів по нафтопереробних заводах на території Росії. Українські посадовці з питань безпеки наголошують – метою цих атак є припинення постачання палива російським військовим і скорочення експортни...

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...