Порушував карантинні правила: CNN висунув припущення про те, де заразився Трамп

Під час церемонії номінування кандидата до Верховного суду соціальної дистанції не дотримувалися.

Уже шестеро учасників церемонії номінування Емі Коні Барретт на посаду судді Верховного суду США захворіли на COVID-19. Про це повідомив 3 жовтня телеканал CNN, передають Патріоти України.

Окрім президента Дональда Трампа і його дружини Меланії, коронавірус виявили у сенаторів Майка Лі й Тома Тілліса та ректора Університету Нотр-Дам Джона Дженкінса. Увечері 2 жовтня ексрадниця Трампа Келліенн Конвей написала у Twitter, що здала позитивний тест на COVID-19. Із симптомів хвороби у неї тільки кашель.

Телеканал звертає увагу, що учасники церемонії в Рожевому саду Білого дому зняли маски незабаром після її початку. Крісла для гостей стояли ближче, ніж на відстані 6 футів (1,8 м), рекомендованій лікарями. Конвей, яка залишила офіційну посаду радника глави Білого дому в серпні, контактувала із Трампом під час підготовки до дебатів кандидатів у президенти у Клівленді, зазначає CNN.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...