Порушив карантин: На участі у брюссельській гей-вечірці "спалили" дипломата з Естонії

Поліціянти, які прибули на виклик, виявили в одній із квартир близько 20 голих і напівголих чоловіків.

На скандальній секс-вечірці в Брюсселі, після якої євродепутат з Угорщини Йозеф Шаєр був змушений піти у відставку, був і дипломат з Естонії. Про це повідомило Elu24 з посиланням на естонське міністерство закордонних справ, передають Патріоти України.

У відомстві підтвердили, що їхній співробітник був на забороненому заході як приватна особа. "Він порушив встановлені в Бельгії коронавірусні обмеження", – зазначили в МЗС.

Як повідомила Guardian, увечері 27 листопада жителі одного з будинків у центрі Брюсселя поскаржилися до поліції на шум і порушення комендантської години, яка діє з 22:00 до 6:00. Поліціянти, які прибули на виклик, виявили в одній із квартир близько 20 голих і напівголих чоловіків. Двоє з них заявили про дипломатичну недоторканність. Вечірка, влаштована в центрі Брюсселя, за кілька ярдів від поліційної дільниці, порушила карантинні правила Бельгії, що обмежують проведення заходів у приміщенні до чотирьох осіб.

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...

Нестача боєприпасів дала про себе знати: На Україну чекає важке літо, оскільки Росія готує великий наступ, - аналітик

середа, 1 травень 2024, 16:45

Ймовірно, це буде дуже важке літо для українських сил перед обличчям посилення російських атак, каже військовий аналітик Шон Белл, пише news.sky.com, передають Патріоти України. Головком Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що війська були з...