"Посадили у в'язницю": Художники в Єкатеринбурзі показали Путіну його місце (фото)

У Єкатеринбурзі сталася кумедна пригода з портретом Володимира Путіна. Невідомі розмістили його портрет на газовому щиті так, що з вулиці складалося враження, ніби російський президент перебуває за ґратами. Про це повідомляє It's My City, передають Патріоти України.

"Обурливий" стріт-арт був помічений пильною містянкою, яка мешкає поряд, котра побачила в ньому "політичне підґрунтя" і зателефонувала до адміністрації міста, адміністрації Жовтневого району та виробничого управління "Єкатеринбурггазу".

Путін за ґратами, Володимир Путін, Єкатеринбург

Путін за ґратами, Володимир Путін, Єкатеринбург

"Це підґрунтя політичне, дурню зрозуміло. Але наша молодь, наприклад, не зрозуміла — кажуть "прикольно". Він має бути десь на гідному місці, а тут що? Натяк на газ, він же на газовій колонці стоїть. Тобто йдеться про те, що в нас "газове управління" — в Європу перекривають, ще кудись перекривають", — заявила пильна мешканка Єкатеринбурга.

Також її обурило, що президента РФ зображено червоним, "як помідор", а також вона розглянула якісь феєверки, які нібито натякають на "вибухи в Україні"

"Коли я побачила, я негайно повідомила в Міськгаз. Це власність Міськгазу, за законом зобов'язані запитати, а чи можна. Друге — це все-таки наш президент, а знаходиться в негідному місці. Це образа. Ось для мене це образа", — резюмувала містянка.

Співробітники Міськгазу приїхали на місце події, але нічого не зробили. Врятували ситуацію комунальники, які прибули на місце, прикрили Путіна ганчіркою і для надійності примотали її скотчем. Здирати портрет президента з "негідного місця" не наважилися.

"А ви щасливі, посміхаєтеся. Вам лиш нагидити своїй країні", — заявив один із комунальників, побачивши журналістів біля місця події.

Наразі постер так і продовжує висіти на щиті. Перевірити наклейку приходила жінка, котра представилася співробітницею пресслужби адміністрації Єкатеринбурга. Вона заявила, що журналісти нібито влаштовують провокації. Жодних подальших дій вона не зробила.

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...