Посадити не можна відпустити: Судді у справі Порошенка під час обмірковування запобіжного заходу стало погано, викликали "швидку"

Керівник центрального штабу "Європейської солідарності" Олександр Турчинов заявив, що судді Олексію Соколову стало зле в Печерському районному суді. Напередодні суддя пішов до нарадчої кімнати обирати запобіжний захід Петру Порошенку.

Як сказав Турчинов, судді Соколову нібито викликали швидку через те, що йому стало погано.

Водночас прес-секретар Печерського райсуду Києва Віталій Чергавий в коментарі РБК-Україна не зміг підтвердити чи спростувати інформацію щодо судді Соколова.

"Суддя перебуває в нарадчій кімнаті. Це таємниця нарадчої кімнати", - пояснив він.

Нагадаємо, сьогодні в Печерському райсуді Києва проходить засідання з обрання запобіжного заходу колишньому президенту Петру Порошенку у справі про державну зраду. Близько 18:00 суддя пішов до нарадчої кімнати, де досі перебуває.

Хто такий Олексій Соколов

Олексія Соколова було призначено суддею Печерського районного суду указом самого Петра Порошенка у 2017 році.

Він розглядав справу блогерки Марусі Звіробій, яку звинувачували у погрозах убивством на адресу президента Володимира Зеленського.

Також Соколов приймав рішення про арешт голови правління заводу "Кузня на Рибальському" Валерія Шандри, якого підозрюють у махінаціях під час закупівель для військових.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...