"Пошел на х*й! Так понятнее?": Арестовичу не сподобалася вимога писати про переговори у ТКГ державною мовою

Представник України у Тристоронньій контактній групі Олексій Арестович нахамив користувачеві Facebook, який закликав його писати повідомлення щодо переговорів по Донбасу українською, повідомляють Патріоти України.

У своєму пості радник глави ОПУ розповідав, наскільки важливо вміти вести переговори, проте, коли його попросили використовувати державну мову, він продемонстрував не найкращий приклад комунікації з людьми.

«Пішов на х*й. Так зрозуміліше?», — написав Арестович у відповідь на прохання чоловіка.

Думки користувачів з приводу допустимості такого ставлення до цілком коректного коментаря розділилися. Одні заявили, що на своїй особистій сторінці спікер української делегації ТКГ може писати як завгодно, інші ж нагадали, що він є держслужбовцем і не повинен дозволяти собі подібні висловлювання.

Арестович став радником української делегації у Тристоронній контактній групі з інформполітики 28 жовтня 2020. За місяць до цього зі складу ТКГ вивели Вітольда Фокіна, який запам’ятався низкою скандальних висловлювань щодо Донбасу. Зокрема, він стверджував, що не бачить підтвердження того, що Росія веде там війну проти України.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...