Пошкодили будинки, залізничні колії і не тільки: Окупанти вдруге за добу вдарили ракетами по Покровську на Донеччині (відео)

Російські окупанти увечері 15 червня обстріляли місто Покровськ Донецької області. Ворожі війська вдарили по житлових будинках і залізничних коліях. Про це повідомив мер міста Руслан Требушкін, передають Патріоти України.

За його словами, пошкоджено вікна та покрівлю приватного будинку. Проте обійшлося без загиблих та поранених. Вороги також зруйнували один вагон із гуманітарною допомогою, пошкодили залізничні колії та обірвали лінію електромережі над коліями.

При цьому в ніч із 14 на 15 червня теж били по Покровську, пошкодивши будинки мирних жителів. У зв'язку з цим Требушкін закликає людей до евакуації. "Виїхати в безпечні регіони можна поїздом, який прямує до Львова через Дніпро із залізничної станції Покровська! Посадка безкоштовна! Не зволікайте!" – просить мер.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...