Пошкодили пасажирський потяг і не тільки: Росіяни обстріляли залізничний вокзал у Запоріжжі (фото, відео)

Під час атаки на Запоріжжя 29 вересня російські окупанти обстріляли міський вокзал. Про це в Telegram повідомила пресслужба "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

"Унаслідок обстрілу станції Запоріжжя-1 пошкоджено будівлю вокзалу та вікна в поїзді №40 "Запоріжжя – Солотвино", – ідеться в повідомленні.

Як утончили в УЗ, залізничники замінили у поїзді пошкоджені вагони. Серед пасажирів і працівників залізниці, попередньо, ніхто не постраждав. Однак "Укрзалізниця" попередила про зміни в русі потягів.

Поїзди №37 "Київ – Запоріжжя-1", №85 "Львів – Запоріжжя-1" і №128 "Запоріжжя-1 – Львів" приймуть на станції Запоріжжя-2. Туди пасажирів довозитимуть трансферними автобусами, поїзди чекатимуть на посадку, додали в УЗ.

Окрім того, як повідомив начальник Запорізької облвійськадміністрації Іван Федоров, кількість постраждалих людей унаслідок обстрілу в Запоріжжі зросла до 13-ти. Серед поранених – 17-річний хлопець, найстаршій жінці – 83 роки.

Із-під завалів багатоповерхівки дістали жінку. Її ушпиталили.

У Міністерстві внутрішніх справ України уточнили, що на Запоріжжя окупанти скинули 13 авіабомб.

За оновленою інформацією ОВА, крім багатоповерхівки зруйновано також 15 приватних будинків.


Безугла розкритикувала нового командира "Чорних Запорожців" і згадала Залужного

неділя, 29 вересень 2024, 14:52

Новим командиром 72-ої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, яка зараз тримає оборону Вугледару, став полковник Олександра Охріменко. Документ про призначення полковника Охріменка оприлюднила нардепка Мар'яна Безугла, яка вже встигла р...

Феєрично: Військовий із "Джавеліна" одним влучним пострілом знищив російський танк на Донеччині (відео)

неділя, 29 вересень 2024, 14:14

Військовослужбовець 15-ї бригади Національної гвардії бригади одним влучним пострілом із ПТРК Javelin знищив російський танк на Покровському напрямку. Відео показав командувач Національної гвардії України Олександр Півненко, передають Патріоти України....