Пошкоджені десятки будинків: На Донеччині росіяни застосували проти цивільних ЗРК "С-300"

В Дружківці на Донеччині росіяни вранці 17 серпня застосували проти цивільних ЗРК "С-300". Про це повідомляється на Facebook-сторінці Міністерства внутрішніх справ України, передають Патріоти України.

"Обстріл Дружківки стався сьогодні близько 6:20. Вибухи тривали кілька хвилин. В результаті було зруйновано 29 житлових будинків в одному з приватних секторів міста. Російські війська цілеспрямовано знищують мирне населення, наносять жорстокі удари. На щастя, цього разу обійшлося без загиблих, однак є постраждалий серед цивільних. Йому надали допомогу парамедики поліції Донеччини. Наразі з чоловіком все добре", - йдеться у повідомленні.

На місці обстрілу працювали поліцейські, рятувальники та вибухотехніки. Правоохоронці зібрали докази воєнного злочину Росії. Мешканців закликають виїхати до більш безпечних населених пунктів. Нагадується, що триває обов'язкова безкоштовна евакуація мирного населення.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...