Пошкоджено локомотивне депо та паливний склад, окупанти запровадили режим НС: Спливли нові деталі "бавовни" в Джанкої

У тимчасово окупованому Джанкої в Криму внаслідок атаки дронів, що сталася увечері 20 березня, пошкоджено локомотивне депо, будівлю охорони вокзалу, товарно-матеріальний та паливний склади. У місті запровадили режим НС муніципального рівня, передають Патріоти України.

Як зазначило видання ASTRA, загалом серйозні руйнування зафіксовано за п'ятьма адресами. Чотири з них належать до залізничної станції, ще один – сільськогосподарський магазин на Перекопській вулиці, 51.

Як з'ясували журналісти, на останньому об'єкті внаслідок атаки постраждав 33-річний місцевий житель Костянтин Ільїн, який отримав наскрізне поранення грудної клітки. Крім того, на станції виникли перебої в електромережі локомотивного депо.

Повідомляють також, що російський слідчий комітет почав розслідувати "факт використання безпілотних літальних апаратів на території Криму".

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...