Пошуки тривали кілька днів: Зниклий на Донбасі український воїн потрапив у полон у "ДНР"

Військові звернулися до учасників ООС із закликом бути надзвичайно обережними і в жодному разі не довіряти ворогові.

Зниклий український воїн

Українського військовослужбовця, який зник зі своїх позицій на Донбасі, знайшли в полоні "ДНР". Там його змусили записати відео, що дискредитує ЗСУ. Про це в середу, 3 лютого, повідомила пресслужба Оперативного командування "Північ" на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Уточнюється, що чоловік зник у зоні проведення Операції Об'єднаних сил 28 січня. "Кілька днів тривали пошуки. Сьогодні окупаційна влада так званої "ДНР" оприлюднила кілька відео з цим військовослужбовцем, де його змушують усе більше і більше лити бруд на Україну та своїх побратимів", – ідеться в повідомленні.

Як вказали українські воїни, це вже не перший випадок примусу полонених озвучувати фейки на камери російських ЗМІ. Цей випадок ще раз доводить, що російські окупанти здатні на будь-які підлі дії, аби зашкодити іміджу захисників України, зазначили в Оперативному командуванні "Північ". Військові звернулися до учасників ООС із закликом бути надзвичайно обережними і в жодному разі не довіряти ворогові.

Нагадаємо, про зникнення чоловіка стало відомо під час перевірки особового складу в одному з підрозділів військової частини в зоні ООС. Боєць зник під час чергування на взводному опорному пункті. Його зброя та боєприпаси залишилися на місці служби.

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...