"Посягання на свободу слова і демократичний розвиток України": Колектив "Суспільного" виступив з заявою, що "слуги" Зеленського намагаються взяти під контроль громадське мовлення

Команда ” Суспільного мовлення” вважає ініціативу депутатів фракції “Слуга народу” про створення Державного інформаційного концерну телебачення і радіомовлення посяганням на свободу слова і демократичний розвиток України. Про це ідеться в заяві “Суспільного”, зазначають Патріоти України.

“До тиску “гривнею” влада додала тиск “захистом нашого інформаційного поля”, пропонує маніпуляціями і пропагандою боротися з маніпуляціями і пропагандою ворога”, – впевнені журналісти.

Вони заявили, що підконтрольні державні канали або “знищення Суспільного мовника” не допоможуть дати відсіч агресії Росії. При цьому вони бачать в ініціативі нардепів “непереборну перешкоду для демократичного розвитку України”.

“Ініціатива пана Дунди виглядає як спроба до наступних виборів взяти під власний контроль єдине незалежне національне медіа”, — заявив голова правління “Суспільного” Микола Чернотицький.
  • 15 грудня у Верховній Раді зареєстрували проект Закону України № 6430 “Про Державний інформаційний концерн телебачення і радіомовлення України”. Нардеп від фракції “Слуга народу” Олег Дунда запропонував створити концерн на базі Національної суспільної телерадіокомпанії України, Державного підприємства “Мультимедійна платформа України” та Державного агентства України з кіно.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...