Посла Росії викликали в МЗС Азербайджану за слова людини Путіна "про древні землі вірменського народу, що відійшли дикунам"

Віталій Мілонов. Фото: "Известия".

Російського дипломата викликали в МЗС Азербайджану через слова депутата Держдуми Віталія Мілонова. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

«В ході зустрічі було донесено до уваги, що депутат Державної Думи РФ від правлячої партії "Єдина Росія" Віталій Мілонов використовував неприйнятні вирази на адресу держави і народу Азербайджану», - підкреслили в МЗС.

Представники відомства зазначили, що висловлювання парламентаря не відображає позицію Росії і суперечить сформованим на високому рівні відносинам між державами. У МЗС визнали, що подібні заяви націлені на підрив наявних домовленостей.

Обурення викликали слова Мілонова, що пролунали в інтерв'ю програмі «Позиція». «Через серйозні помилки стародавня Вірменська земля відійшла дикунам, які воюють навіть з трупами. З Арцаха почалися великі геополітичні зміни в нашому світі», - сказав тоді парламентарій.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...