Послали за кораблем: Російського футболіста ізраїльського клубу не пустили до Польщі на матч єврокубків

Російський півзахисник ізраїльського "Хапоеля" Беер-Шева Магомед-Шапі Сулейманов пропустить матч 3-го туру групового етапу Ліги конференцій через те, що Польща на тлі війни Росії проти України заборонити в'їзд громадянам РФ на свою територію. Про це повідомляє ізраїльський портал Sports Walla, передають Патріоти України.

Джерело зазначає, що "Хапоель" до останнього намагався отримати дозвіл на в'їзд російського гравця до Польщі, але отримав відмову. Поєдинок відбудеться в четвер, 6 жовтня. Початок - о 19:45 за київським часом.

Додамо, що Сулейманов є одним з лідерів "Хапоеля", за який виступає в оренді з російського "Краснодара". Цього сезону на його рахунку два голи і два асиста у 9 матчах за ізраїльський клуб.

Після двох турів "Хапоель" Беер-Шева з одним балом посідає третє місце у своїй групі Лізі конференцій. Лідирує з 6 очками іспанський "Вільярреал". На другій позиції йде "Лех" із 3 пунктами. Остання - віденська "Аустрія" з одним очком.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.