​Посол Росії в США повідомив про висилку десятків своїх дипломатів із країни

За словами Анатолія Антонова, приблизно 27 російських дипломатів із сім'ями змушені залишити США 30 січня, ще стільки ж працівників диппредставництва РФ виїдуть із країни 30 червня наступного року, зазначають Патріоти України.

Антонов стверджує, що проблему з візами для російських дипломатів у США все ще не вирішено, а їхні сім'ї нібито «навмисно» поділяють. Також він зазначає серйозну нестачу кадрів. За його словами, у подружжя деяких дипломатів відібрано акредитацію, а дітям не дають візи.
Російський посол поскаржився на те, що американська сторона не змінила свого негативного ставлення до РФ і продовжує розглядати її як противник.
«Вашингтон не меняет и своей санкционной политики по отношению к Москве. Атмосфера в США пропитана русофобией: в СМИ, в Конгрессе, в госаппарате», — заявив Антонов.
Він додав, що американські чиновники розмовляють із представниками РФ лише з тих питань, які становлять інтерес для США, а в останніх двосторонніх контактах домінує лише одна тема — агресивна політика Російської Федерації на західних рубежах.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...