Посол України вимагає вибачень: У Франції назвали приїзд Зеленського "цирком шапіто"

Посол України у Франції Вадим Омельченко вимагає від французького каналу RTL вибачень після ефіру, у якому візит президента України Володимира Зеленського порівняли з "цирком шапіто", передають Патріоти України.

"Який цинізм і безтактовність, не властиві доброзичливому народу Франції. Ніякої емпатії, ніякої відповідальності. Я вимагаю вибачень перед моїм президентом і моїм народом України, який страждає і бореться за свою свободу, а також за вашу свободу і за можливість насолоджуватися життям", - написав Омельченко на своїй сторінці у Twitter.

Також він розмістив відео ефіру зі сторінки каналу. У відео під назвою "Цирк Зеленського, скоро тут!" ведуча ефіру спочатку повідомляє, що Зеленський 15 травня був у Єлисейському палаці "зі своїм шапіто".

Після чого в ефірі обігрують анонс турне Зеленського Європою та його зустрічей з європейськими політиками, немов рекламне оголошення циркового виступу.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...