Поставити в куток? Арахамія озвучив оригінальне покарання для Тищенка за вечірку, яка сколихнула весь Київ

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що нардеп Микола Тищенко може спокутувати свою провину за вечірку в локдаун придбанням дронів для Збройних сил України. В ефірі телеканалу "Україна 24" він зазначив, що нардеп має прийняти максимальне покарання, яким може бути штраф до бюджету, передають Патріоти України.

"Нехай відпрацьовує", – сказав Арахамія, уточнивши, що Тищенко може купити військовим безпілотні літальні апарати. Також главу фракції обурила реакція нардепа на скандал довкола дня народження його дружини: "Якісь ще відмазки пише".

Арахамія додав, що питання щодо Тищенка має вирішитися на засіданні фракції 22 квітня. Також уточнив, що на ній обговорюватимуть і вчинок іншого "слуги" – Євгена Шевченка, котрий відзначився зустріччю з невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Нардеп після бесіди заявив, що не збирається виправдовуватися за цю зустріч і не заперечує, якщо його виведуть із фракції.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...