Поставив завдання РНБО: Зеленський хоче, щоб персон, призначених ним олігархами, переслідували по всьому світу

Те, що закон про олігархів ніяк не відповідає нормам міжнародного права схоже ніяк не бентежить "Найвеличнішого". Це ж так зручно особисто карати та милувати, нащо той суд, парламен та інші придатки офісу президента?

Президент Володимир Зеленський на останньому засіданні РНБО поставив завдання відпрацювати механізм взаємодії з міжнародними та іноземними партнерами для того, щоб статус олігарха та пов'язані з ним обмеження не залишалися виключно в межах країни. Новину, як мету до чергової перемоги демократії в трактовці "слуги народу", оприлюднив міністр юстиції Денис Малюська в ефірі телеканалу "Рада"

Пряма мова Малюськи: "Одне з завдань, яке поставив президент на останньому засіданні РНБО – це відпрацювати механізм взаємодії з нашими міжнародними та іноземними партнерами з тим, щоб статус цей олігарха та обмеження не залишалися виключно в межах нашої країни.

Тобто, щоб наші партнери також реагували, так само встановлювали додаткові контролі щодо активів і діяльності таких осіб за кордоном. Ми над цим будемо працювати".

Малюська очікує, що статус олігарха "автоматом" призведе до перешкод ведення бізнесу за кордоном.

Але влада хоче, щоб це було правильно та юридично врегульовано.



Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...