"Постійно погрожують українці!": Путінського пропагандиста Кисельова охоронятиме Росгвардія, бо той дуже боїться

Російський пропагандист Дмитро Кисельов через страх перед українцями пересувається під охороною співробітників ФСБ. А після підпалу невідомим позашляховика і гольф-кара, які належать Кисельову, російські платники податків оплачуватимуть ще й охорону Росгвардією і патрульно-постовою службою його вілли в окупованому Криму, передають Патріоти України.

Про це повідомляє один із російських Telegram-каналів. На цьому пабліку також було опубліковано відео підпалу авто Кисельова в ніч проти 17 вересня в Коктебелі.

Автори каналу розкрили подробиці інциденту під його віллою в окупованому Криму, який налякав пропагандиста. Глибокої ночі 17 вересня невідомий у масці та бахілах спалив вщент припарковані біля вілли Кисельова позашляховик та гольф-кар.

Звичайно ж, у тому, що трапилося, пропагандисти блискавично відшукали "український слід". "Першим на підпал гольф-кара та Land Rover Кисельова зреагував його сусід. Він зателефонував завгоспу телеведучого, який прибіг і почав гасити вогонь зі шланга. Пізніше завгосп розповів поліцейським, що Кисельову постійно погрожують українці. Завгосп також повідомив, що після невдалої спроби замаху на Володимира Соловйова, здійсненої групою неонацистів, Кисельова почали охороняти співробітники ФСБ. Ймовірно, це пов'язано з тим, що неонацисти зізнавалися на допиті, що після Соловйова збиралися знищити зокрема й Кисельова", – пише російський паблік.

Ще більшого жаху на топ-пропагандиста Кремля нагнала втрата рухомого майна в Коктебелі. Тепер віллу Кисельова в окупованому Криму за рахунок російських платників податків охоронятимуть Росгвардія та загони ПКС.

"Нині ж, після підпалу автомобілів, ухвалено рішення прикріпити до вілли співробітників Росгвардії. Їхнє завдання - охороняти внутрішній периметр. Зовнішній будуть охороняти співробітники ППС", – порадували росіян дбайливим ставленням до їхніх грошей пропагандисти.

У тй же час, скаржаться пропагандисти, окупаційні "правоохоронні органи" зайшли в глухий кут у пошуках палія, який не оцінив "творчість" Кисельова. Вони ніяк не можуть скласти фоторобот "злочинця", адже він прийшов під віллу Кисельова у захисній медичній масці.

"Наразі їм відомо лише те, що палій міг скористатися велосипедом. Чоловік після підпалу пішов через гору в ліс. На ньому були медична маска, перчатки та бахіли. На камери спостереження його обличчя потрапило. Однак через маску поліцейським складно скласти фоторобот. Тому відео передали експертам-криміналістам", – зазначено в повідомленні.

Також у цьому паблику опублікували відео з камер спостереження, встановлених у маєтку Кисельова. Тож усі охочі можуть побачити, як творця мема про "ядерний попіл" відвідала карма.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...