Постійно змінював житло та автівки: У Києві впіймали громадянина РФ зі значним арсеналом зброї (фото)

У Києві поліція викрила громадянина Росії у зберіганні великої кількості зброї та боєприпасів. 42-річного чоловіка перевіряють на причетність до диверсійно-розвідувальної діяльності РФ. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, передають Патріоти України.

Правоохоронці провели обшук за місцем мешкання фігуранта у Київській області, вилучивши речові докази. Встановлено, що росіянин постійно змінював місця проживання, їздив на різних автомобілях. Два авто знайшли та перевірили. Державні номерні знаки машин не відповідали наявним транспортним засобам, а мали російську реєстрацію.

Також він використовував форму військового формування. "...змінював орендовані квартири, користувався різними автомобілями, крім того використовував форму одного з військових формувань. Зловмисник ніде не повідомляв про своє справжнє громадянство, а представлявся українцем. Ми вилучили у нього військове спорядження, патрони, зброю, дві радіостанції та ніж", – кажуть у Нацполіції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК). Громадянину РФ загрожує до семи років позбавлення волі.


Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....