Постраждали діти: У Дніпрі прогримів вибух біля багатоповерхівки (відео)

У Дніпрі ввечері 22 червня прогримів вибух. З вікна багатоповерхівки нібито викинули невідомий предмет, інформують Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Запорізьке шосе, що в Шевченківському районі міста. Біля будинку грались діти. Одна дитина постраждала.

Діти порозбігались

Момент вибуху потрапив на відео. Перелякана малеча одразу розбіглась. Згодом у поліції підтвердили, що травмувався 11-річний хлопчик. Дитину забрали до лікарні.

Почалась спецоперація

На місце прибули правоохоронці. Зокрема, поліція, вибухотехніки, спецпідрозділ КОРД. Все навколо обгородили, оскільки силовики почали спецоперацію. Через певний час у телеграм-каналах повідомили, що зловмисника затримали. Перед тим він нібито забарикадувався в своїй квартирі.


У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...