"Постріли не припинялися": У Росії "герой СВО" розстріляв натовп дітей із пістолета та карабіна

Під Волгоградом герой СВО розстріляв натовп дітей, 12-річний хлопчик із пораненням у лікарні, передають Патріоти України.

За словами родичів постраждалої дитини, трагедія сталася у хуторі Угольський. Компанія дітей у віці 9-13 років гуляла хутором. Вони проходили повз будинок, де два брати-учасники війни з жінкою «щось відзначали».

«Герої СВО» вийшли на вулицю, один із них почав стріляти в дітей із пістолета та карабіна. «Діти впали на землю, але потім підвелися, обернулися і побачили двох <...> У цей момент 12-річний хлопчик відчув біль у лівій нозі. Діти побігли далі, але постріли не припинялися», - розповіли рідні.

Поліція приїхала через годину після стрілянини і спочатку боялася заходити до будинку військових, побоюючись, що стрілянина відновиться. У результаті стрільця затримали. Він повернувся до регіону з війни у зв'язку з відпусткою по пораненню.

Велика небезпека: Є припущення, що ворог зробив переорієнтацію з крилатих ракет на балістичні, - Defense Express

середа, 18 вересень 2024, 16:59

Військовий експерт, головний редактор Defense Express Олег Катков припустив, що росіяни могли зробити переорієнтацію виробничих потужностей із крилатих ракет на балістичні. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. "Якщо ми г...

Встановлено рекорд? Коваленко розповів, скільки fpv-дронів і "Шахедів" запустили росіяни у вересні

середа, 18 вересень 2024, 16:24

Застосування російськими окупаційними військами Shahed-131/136 (Гербера), fpv-дронів і ББ «Ланцет» за два тижні вересня проаналізував Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За два тижні вересня 2024 року російські окупанти застосували 555 дро...