Посварилися в ресторані: Колишнього нардепа Богдана підозрюють у побитті друга Кличка

Руслан Богдан. Фото: Прямий.

На початку червня слідчі органи виписали колишньому народному депутату від БЮТ Руслану Богдану підозру в побитті чинного нардепа від "Євросолідарності" Сергія Алексєєва, друга мера Києва Віталія Кличка. Про це повідомили ЗМІ джерела в МВС, передають Патріоти України.

Сама бійка між двома політиками сталася ще в 2019 році в ресторані "Guramma", що на Дніпровському узвозі в Києві. За інформацією джерел, в закладі тоді крім Алексєєва і Богдана відпочивав ще один друг Кличка екс-нардеп Артур Палатний. Сиділи депутати за різними столиками зі своєю охороною.
Достеменно невідомо, через що між Богданом і Алексєєвим виник конфлікт. За однією з версій, причиною стала якась затаєна особиста образа, в результаті якої прямо в закладі Богдан затіяв бійку з опонентом і сильно вдарив його, поки не втрутилася охорона. Сам Богдан тоді заявляв у ЗМІ, що посварилися вони нібито на грунті небажання Алексєєва голосувати за зняття депутатської недоторканності.
Незважаючи на те, що Алексєєв відразу ж написав на кривдника заяву в поліцію, ймовірно, через політичне забарвлення розслідування бійки відклали в довгий ящик і воно затяглося більш ніж на півтора року. За цей час Руслан Богдан встиг обратися депутатом Лубенської райради на Полтавщині.
2 червня слідчі органи все-таки виписали підозру Богдану в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України (заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості). Правда, підозру, за деякими даними, пред'явлено заочно і особисто не вручено, так як Богдан не захотів з'явитися в правоохоронні органи, пославшись на стан здоров'я.
За вчинення інкримінованого Богдану злочину передбачено покарання, нижня планка якого - виправні роботи до двох років, а максимальна - до трьох років в'язниці. Але якщо йому вдасться помиритися з потерпілим, то до суду справа може й не дійти.
Джерело: Cтрана.ua

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...